PRESSMEDDELANDE
JUNI 2019

Auburn Holdings har förvärvat Nordic Auto Supply av Valvoline Oil A/S.

Nordic Auto Supply har en bred distribution av Valvoline oljor samt Tectyl inom bilindustrin och levererar produkter för personbilar, tyngre fordon, bussar, motorcyklar, snöskotrar samt marina produkter både för utombordare och inombordsmotorer. Företaget levererar även alla typer av smörjmedel, kylmedel, bilkem, rengörings- och avfettningsprodukter.

Valvolines europeiska huvudkontor ligger i Barendrecht, Nederländerna och har egna distributörer i de flesta europeiska länder med moderna fabriker, kvalitetskontroller och forskningslaboratorier som garanterar de bästa kvalitetsprodukterna. Valvoline grundades 1866 av Dr. John Ellis och varumärket är idag representerat i mer än 160 länder i världen och ägs numer av det amerikanska företaget Ashland Inc.

 

Läs mer


AD huvudsponsor i SM-rallyDet är upplagt för en fartfylld publikfest i skogarna runt Älmhult den 10-12 maj. Anledningen är anrika stortävlingen South Swedish Rally - med AD Sverige som stolt huvudsponsor.

Läs mer


Investerar stort inför framtida målAD Sverige har under några år förvaltat och planerat för att vara starkt rustade i framtiden. Under de senaste månaderna har mycket fallit på plats. En ny reservdelskatalog är under inkörning, ett nytt logistikcenter har invigts och huvudkontoret flyttar till nya lokaler i Varberg.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
April, 2018


JC Raceteknik och fjolårstvåan Bryntesson laddad inför EM-premiären i BarcelonaSvenska teamet JC Raceteknik, där AD sedan mars i år är teamsponsor, siktar högt i årets rallycross-EM och vill segra i både Barcelona och mästerskapet. – Jag vill absolut stå överst på pallen i helgen, säger Thomas Bryntesson.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
Mars, 2018


AD in i ny Supercar-satsning


AD Sverige ger sig in i rallycrossens tungviktsklass Supercar, tillsammans med JC Raceteknik och förarstjärnorna Thomas Bryntesson och Ola Frøshaug. Efter fjolårets stora framgångar är årets mål dubbla segrar i såväl EM som RallyX Nordic. - En jättespännande satsning som vi gör tillsammans inom AD-familjen, säger Micael Lindh, försäljningschef på AD Sverige.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
November, 2017


AD-verkstäder i Sverigetopp bland kunderna


Tre av AD:s bilverkstäder rankas som Sveriges absolut bästa av kunderna. - Oerhört glädjande, nöjda kunder är det absolut viktigaste för oss, säger Adam Källberg, VD för AD Sverige.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
November, 2017


Rallystjärnan som blev framgångsrik butikschef


Han var svenskt VM-hopp inom rally under flera år i början av 2000-talet, men tappade lusten till sporten efter en krasch. Istället sadlade Tobias Johansson om till framgångsrik butikschef för AD. På köpet fick Ludvikasonen tillbaka gnistan för rallytävlandet – och är färsk mästare i årets Svenska RallyCupen!

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
Oktober, 2017


Framgångarna fortsätter inom AD - Tyresö får ny butik


AD-koncernen fortsätter utvecklas över hela landet. Den 19 oktober öppnade en ny AD-butik i Tyresö.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
12 april, 2017


AD satsar - Två nya affärsområden i ADs konceptportfölj


Lagom till Automässan i Göteborg nyligen lanserade AD sin nya varumärkesprofil. Samtidigt presenterade AD helt nya koncept inom företaget. Förutom AD Butik och AD Bilverkstad ingår nu även AD Truck och AD Rekond i ADs konceptportfölj.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
12 april, 2017


AD Butik utökar och öppnar upp i Växjö


AD  har som mål att expandera med flera enheter i hela landet och idag öppnar AD upp sin nya fräscha butik i Växjö. Butikschefen Rikard Andersson ser med spänning på när butiken nu är klar för att öppnas.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
10 november, 2016


AD Sverige AB
Flyttar sin lagerverksamhet från Varberg till Jönköping, december 2017.


AD Sverige AB meddelar idag 10 november 2016 att man beslutat att flytta sin lagerverksamhet till nya lokaler i Jönköping. Flytten berör 32 anställda på lagret i Varberg. Övriga anställda i berörs inte av flytten.

Läs mer

10 november, 2014


Verkstadsbranschens ledande aktörer går samman för att 
skapa Lasingoo


AD Sverige AB lanserar Lasingoo tillsammans med ledande 
branschaktörerna Autoexperten, AD Bildelar, Bosch CarService, Hedin
bil, Mekonomen Group och OKQ8. Lasingoo är sökmotorn där bilägare 
hittar verkstäder och bokar verkstadstjänster online till ett fast pris i 
hela Sverige. Med funktioner som elektronisk bildagbok och min bilsida 
genererar Lasingoo högsta möjliga kundnytta samtidigt som tjänsten 
effektiviserar verkstädernas arbete. Lasingoo.se lanseras i slutet av 
november.

Läs mer