Vi låter dig fokusera på det du gör bäst

Att vara medlem i AD-kedjan innebär en mängd fördelar. Allt för att göra ditt företagande enklare och mer effektivt. Vår grundfilosofi är att du ska kunna ägna dig åt det du gör bäst – till exempel att möta kunder, sälja och serva deras bilar. Läs mer om vad det innebär att vara en av oss.

 

Smart beställningssystem

Med vår digitaliserade produktkatalog beställer du snabbt och enkelt det du behöver via webben. Och eftersom tid är pengar finns det en hel del att tjäna här. Beställningssystemet är under ständig utveckling för att göra den ännu mer användarvänlig.

 

Proffsig verkstadssupport

På AD får du trygg backning. Vår verkstadssupport tar snabbt och smidigt emot dina beställningar och besvarar tekniska frågor. I verkstadssupporten sitter välutbildade personer som bidrar med erfarenhet och stort engagemang.

 

Europeiskt samarbete gällande utbildningar

När det gäller vidareutbildning av våra medlemmar samarbetar vi bland annat med AD:s Tekniska center i Europa. Genom konceptet Eure!Car erbjuder vi fler gånger per år praktiska utbildningar för Sveriges servicetekniker. Skräddarsydda utbildningar som bygger på 30 procent teori och 70 procent praktik. Vi genomför också utbildningar för våra butiksmedarbetare, till exempel inom produktkunskap och försäljning.

 

Erbjud dina kunder att bli medlemmar 

Genom att erbjuda dina kunder att bli medlemmar i AD AutoClub får de ett konto laddat med förmåner och tjänster som gör bilägandet mer bekymmersfritt.. De erhåller månatliga nyhetsbrev med smarta tips och råd, unika erbjudanden och förmånliga finansieringsmöjligheter.

 

Förmånlig finansiering

Vi erbjuder dina kunder flera alternativ att finansiera sina inköp eller verkstadskostnader. Med vårt AD medlemskonto på fickan har de ett betalningsmedel som fungerar i alla AD butiker och AD Bilverkstäder – men också på många andra inköpsställen. De betalar inget den månad varan eller tjänsten köps. Månaden efter inköpet väljer de själva i vilken takt de vill betala. Vi erbjuder alltid fyra månader kostnads- och räntefri delbetalning. De kan också välja att dela upp betalningen på 6, 12 och 24 månader.

 

Assistansförsäkring

AD Sverige har tagit ett beslut om att alla bilar som genomför en service via en AD Bilverkstad får en obligatorisk assistansförsäkring i 12 månader.

Försäkringen gäller för personbil eller lätt lastbil max. 3 500 kg, ej yrkesmässig trafik, som har genomgått service hos en AD Bilverkstad.

 

Nyhetsbrev med tips och erbjudanden

De kunder (verkstäder och bilister) som prenumererar på vårt nyhetsbrev får varje månad ett nyhetsbrev. I nyhetsbrevet berättar vi om aktuella händelser, olika erbjudanden, tips, råd och annat smått och gott som berör bilbranschen.

 

Vägvinnande marknadsföring

Konkurrensen ökar och våra kunder blir mer lättrörliga. Därför måste vi ta plats i medierna så att fler hittar till oss. Vi arbetar omfattande med den gemensamma marknadsföringen. I paketet ingår bland annat vår webbsida som innehåller mängder av information, erbjudanden och möjlighet för dina kunder att boka service online. Lägg därtill vårt månatliga nyhetsbrev, kampanjerbjudanden och professionell butiksexponering.