Topp 5 – biltillbehören du inte visste att du behövde

Det är ingen hemlighet att våra AD Bildelar-butik är fullproppade med alla reservdelar och tillbehör du behöver, oavsett bilmärke. För att sätta vårt sortiment på prov har vi tagit fram en praktisk lista på fem praktiska prylar och tillbehör som du inte visste att du behövde.

5. QUIXX Strålkastarrenovering (ca pris: 209kr)
Håll strålkastarna i tipp-topp skick med ett komplett renoveringskit från Ferdfelt. Piffar snabbt och enkelt upp repiga och matta lyktglas av plast.

4. Universallås för släpvagn från AL-KO KOBER (ca pris: 299 kr)
Låt inte tjuven släpa iväg ditt dyrbara släp. Universallås för släpvagn från AL-KO Kober passar på de flesta förekommande kulkopplingarna (50mm) (obs, ej provat av SBSC).

3. Pulversläckare ABS 2 kg med hållare (ca pris: 299 kr)
Vad gör du om olyckan är framme? Pulversläckare ABC kan användas för att släcka bränder i t ex trä, papp, olja, bensin samt gasbränder och bränder i elektrisk utrustning. En billig investering som kan rädda liv.

2. Zacky inredningsskydd för lastutrymme (ca pris: 359kr)
Aldrig mer ett repigt lastutrymme. Zacky skyddar din bil mot smuts, fläckar och skador. Snabbt gör du lastutrymmet i din kombi eller SUV till en rymlig och skyddande transportbag.

1. MiniBar matlådevärmare (ca pris: 1 715 kr)
När man spenderar mycket tid på vägarna blir det dyrbart att äta på restaurang i tid och otid. Här är lösningen – MiniBar matlådevärmare från SEPAB har en robust konstruktion helt i rostfri plåt med ugnsbotten i aluminium. Allt du behöver göra är att koppla in i cigarettändaruttaget, värma och avnjuta ett hemlagat mål mat – var du än är.