AD Butik

Serva kunderna med branschens bästa varumärken

AD:s butikskoncept bygger på entreprenörers kunskap, erfarenhet och engagemang. Idag finns våra butiker på de flesta orter runt om i landet. Butikerna vänder sig både till konsumenter och verkstäder – med reservdelar, tillbehör och allt annat som hör bilen till. Butikskonceptet är väletablerat och drivs av professionella medarbetare som brinner för att du ska göra bra affärer.

Kända varumärken

Centralt har vi tagit fram förmånliga avtal med kända varumärken som bland annat Bosch, Walker, Brembo, Valvoline och SKF. I paketet ingår också bra bonussystem och kostnadseffektiva fraktrutiner.

Webbkatalog

Med vår digitaliserade produktkatalog beställer du snabbt och enkelt det du behöver via webben.

Bonuskort

Ge dina kunder förmåner som många av dina konkurrenter inte har möjlighet att ge. AD Autoclub-kortet ger bland annat möjlighet till kostnads- och räntefri delbetalning i fyra månader, samt tio procent i bonus på alla köp i butik i form av en check de kan handla för.

Marknadsföring

Konkurrensen ökar och våra kunder blir mer lättrörliga. Därför måste vi ta plats i medierna så att fler hittar till våra medlemmar. Vi arbetar därför målmedvetet med vår gemensamma marknadsföring. I paketet ingår bland annat vår webbsida, nyhetsbrev, butikskoncept, sociala medier och centrala kampanjer.