PRESSMEDDELANDE

 5 augusti, 2020

Valvoline och AD Sverige AB går in som Official Lubricant Partner till STCC 2020.

Med knappt två veckor till STCC premiären på Gelleråsen och Kanonloppet står det nu klart att Valvoline och AD Sverige går in i motorsportens finrum och blir Official Lubricant Partner till STCC TCR Scandinavia säsong 2020. 

Läs mer

Årets Leverantör på Auto Awards Sverige 2019

I den första upplagan av Auto Awards Sverige någonsin har AD Butik & Bildelar utsetts till Årets Leverantör. Enligt juryn bedöms kategorin utifrån: ”Kvalitet, innovation, ekonomi, service och budgethantering, leverans, support, tillgänglighet, innovation av produktsortiment, tjänster, kreativitet, samarbete samt påverkan på slutresultatet. Med andra ord en leverantör du inte bara byter ut för att du får ett bättre erbjudande. Här är det tal om den leverantör som föredras på marknaden på ett eller annat sätt.”

Du kan läsa mer om priset på www.autoawards.se

PRESSMEDDELANDE
Juni 2019

Auburn Holdings har förvärvat Nordic Auto Supply av Valvoline Oil A/S.

Nordic Auto Supply har en bred distribution av Valvoline oljor samt Tectyl inom bilindustrin och levererar produkter för personbilar, tyngre fordon, bussar, motorcyklar, snöskotrar samt marina produkter både för utombordare och inombordsmotorer. Företaget levererar även alla typer av smörjmedel, kylmedel, bilkem, rengörings- och avfettningsprodukter.

Valvolines europeiska huvudkontor ligger i Barendrecht, Nederländerna och har egna distributörer i de flesta europeiska länder med moderna fabriker, kvalitetskontroller och forskningslaboratorier som garanterar de bästa kvalitetsprodukterna. Valvoline grundades 1866 av Dr. John Ellis och varumärket är idag representerat i mer än 160 länder i världen och ägs numer av det amerikanska företaget Ashland Inc.

 

Läs mer


Investerar stort inför framtida målAD Sverige har under några år förvaltat och planerat för att vara starkt rustade i framtiden. Under de senaste månaderna har mycket fallit på plats. En ny reservdelskatalog är under inkörning, ett nytt logistikcenter har invigts och huvudkontoret flyttar till nya lokaler i Varberg.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
November, 2017


AD-verkstäder i Sverigetopp bland kunderna


Tre av AD:s bilverkstäder rankas som Sveriges absolut bästa av kunderna. - Oerhört glädjande, nöjda kunder är det absolut viktigaste för oss, säger Adam Källberg, VD för AD Sverige.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
November, 2017


Rallystjärnan som blev framgångsrik butikschef


Han var svenskt VM-hopp inom rally under flera år i början av 2000-talet, men tappade lusten till sporten efter en krasch. Istället sadlade Tobias Johansson om till framgångsrik butikschef för AD. På köpet fick Ludvikasonen tillbaka gnistan för rallytävlandet – och är färsk mästare i årets Svenska RallyCupen!

Läs mer

PRESSMEDDELANDE
12 april, 2017


AD satsar - Två nya affärsområden i ADs konceptportfölj


Lagom till Automässan i Göteborg nyligen lanserade AD sin nya varumärkesprofil. Samtidigt presenterade AD helt nya koncept inom företaget. Förutom AD Butik och AD Bilverkstad ingår nu även AD Truck och AD Rekond i ADs konceptportfölj.

Läs mer