Vi låter dig fokusera på det du gör bäst

Att vara medlem i AD-kedjan innebär en mängd fördelar. Allt för att göra ditt företagande enklare och mer effektivt. Vår grundfilosofi är att du ska kunna ägna dig åt det du gör bäst – till exempel att möta kunder, sälja och serva deras bilar. Läs mer om vad det innebär att vara en av oss.

 

Smart beställningssystem

Med vår digitaliserade produktkatalog beställer du snabbt och enkelt det du behöver via webben. Och eftersom tid är pengar finns det en hel del att tjäna här. Beställningssystemet är under ständig utveckling för att göra den ännu mer användarvänlig.

 

Proffsig verkstadssupport

På AD får du trygg backning. Vår verkstadssupport tar snabbt och smidigt emot dina beställningar och besvarar tekniska frågor. I AD:s verkstadssupport sitter välutbildade personer som bidrar med erfarenhet och stort engagemang.

 

Europas bästa utbildningar

När det gäller vidareutbildning av våra medlemmar samarbetar vi bland annat med AD:s Tekniska center i Europa. Genom konceptet Eure!Car erbjuder vi fler gånger per år praktiska utbildningar för Sveriges servicetekniker. Skräddarsydda utbildningar som bygger på 30 procent teori och 70 procent praktik. Vi genomför också utbildningar för våra butiksmedarbetare, till exempel inom produktkunskap och försäljning.

 

Erbjud dina kunder att bli Bonusmedlem

Genom att erbjuda dina kunder att bli bonusmedlemmar får de ett bonuskort laddad med mängder av förmåner och tjänster som gör bilägandet mer bekymmersfritt. Kortet ger dina kunder tio procent, på allt de handlar i AD Bildelar-butiker, månatliga nyhetsbrev med smarta tips och råd, unika erbjudanden och förmånliga finansieringsmöjligheter.

 

Förmånlig finansiering

Vi erbjuder dina kunder flera alternativ att finansiera sina inköp eller verkstadskostnader. Med vårt Bonuskort på fickan har de ett betalningsmedel som fungerar i alla AD-butiker och bilverkstäder – men också på många andra inköpsställen. De betalar inget den månad varan eller tjänsten köps. Månaden efter inköpet väljer de själva i vilken takt de vill betala. Vi erbjuder alltid fyra månader kostnads- och räntefri delbetalning. De kan också välja att dela upp betalningen på 6, 12 och 24 månader.

 

Assistansförsäkring

AD Assistans är en förmån för alla som servar sin bil på en AD Bilverkstad. Förutsatt att bilen är yngre än 20 år och har gått högst 300 000 km så ingår två månaders gratis assistansförsäkring, som gäller vid bland annat driftstopp vid tekniskt fel, bränslebrist, punktering och förlust/inlåsning av startnyckel.

Efter de 2 gratismånaderna får du ett erbjudande om att förlänga försäkringen till ett förmånligt pris.

 

Nyhetsbrev med tips och erbjudanden

De kunder (verkstäder och bilister) som prenumererar på vårt nyhetsbrev får varje månad ett nyhetsbrev. I nyhetsbrevet berättar vi om aktuella händelser, olika erbjudanden, tips, råd och annat smått och gott som berör bilbranschen.

 

Vägvinnande marknadsföring

Konkurrensen ökar och våra kunder blir mer lättrörliga. Därför måste vi ta plats i medierna så att fler hittar till oss. Vi arbetar omfattande med den gemensamma marknadsföringen. I paketet ingår bland annat vår webbsida som innehåller mängder av information, erbjudanden och möjlighet för dina kunder att boka service online. Lägg därtill vårt månatliga nyhetsbrev, kampanjerbjudanden och professionell butiksexponering.